Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit

Studijní návštěva „TAIEX Study Visit on Anticipation of Skilled Labour Force“ se uskutečnila v Praze ve dnech 8.- 13. prosince 2013 a proběhla v rámci projektu TAIEX za technické podpory Evropské komise. Národní vzdělávací fond, o.p.s. hostil zástupce ukrajinského Ministerstva pro hospodářský rozvoj a obchod a Institutu pro demografii a sociální studie ukrajinské Národní Akademie Věd. 

Studijní návštěva byla zaměřena na předávání českých zkušeností s předvídáním kvalifikačních potřeb, ukrajinští experti se setkali se zástupci klíčových českých institucí – Ministerstvo práce a sociálních věcí, Ministerstvo financí a Český statistický úřad. 

Cílem účastníků studijní návštěvy bylo zejména získat příklad z praxe – zjistit jak se zde přistupuje k předvídání a studovat metodiku navrhování elektronických predikčních modelů.

Galerie

Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit Observatoř sdílela zkušenosti s účastníky TAIEX Study Visit