NVF prezentoval finální podobu projektu SUSMILE na setkání logistiků

Ve čtvrtek 2. března proběhla v budově Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky (CIIRC) výroční členská konference České logistické asociace (ČLA). NVF zde prezentoval konečnou podobu projektu SUSMILE, na kterém s ČLA spolupracuje. 

SUSMILE (Online kurz udržitelné logistiky poslední míle) je dvouletý projekt ERASMUS+, který sdružuje osm institucí ze čtyř evropských zemí. Výstupy projektu mají sloužit především středním školám a VOŠ, případně některým bakalářským programům z oblasti logistiky. 

Součástí výsledné podoby projektu je online vzdělávací hra a výukový program složený z tematických sekcí. Celý online kurz bude k dispozici veřejně a zdarma v několika jazykových mutacích včetně českého jazyka. 

Projekt reaguje na součné společenské výzvy jako jsou enviromentální témata, ale také potřeba výukových programů vhodných k distanční výuce. 

Galerie

NVF prezentoval finální podobu projektu SUSMILE na setkání logistiků NVF prezentoval finální podobu projektu SUSMILE na setkání logistiků NVF prezentoval finální podobu projektu SUSMILE na setkání logistiků NVF prezentoval finální podobu projektu SUSMILE na setkání logistiků